BLI MAKINËN E ËNDËRRAVE TË TUA ME…

premium autos

Ëndërroni të zotëroni një makinë sikurse e keni ëndëruar? Mos kërkoni më larg se Premium Import Autos, specialisti kryesor i makinave të importit. Ne jemi të specializuar në gjetjen e modeleve të sipas kërkesës dhe specifikave tuaja. Ekipi ynë i ekspertëve do t’ju udhëheqë në çdo hap, duke siguruar një proces të qetë dhe pa probleme nga përzgjedhja në dorëzim. Bëhuni gati për të ngritur përvojën tuaj të drejtimit në lartësi të reja.

Përse me ne?

Mbi 12 vite në tregun dhe importing e makinave

Me mbi 12 vjet përvojë, Premium Import Autos është një lider i besuar në tregtimin dhe importimin e makinave cilësore. Ekspertiza jonë siguron që çdo automjet në koleksionin tonë të plotësojë standardet më të larta të performancës dhe besueshmërisë.

1125+

Makina të shitura

12+

Vite eksperiencë

788+

Klientë të kënaqur

50+

Modele makinash të tregtuara

Zbuloni më tepër

Jo vetëm shërbim cilësor...

modern cars

Dëshironi modelin më të fundit?

Qëndroni me kohën dhe përjetoni emocionet e drejtimit të inovacioneve më të fundit në teknologjinë e automobilave.

Çfarë kategorie makine preferoni?

Ne ofrojmë opsione të ndryshme për t'iu përshtatur preferencave dhe nevojave tuaja, duke siguruar që ju të gjeni makinën e përsosur që përputhet me stilin tuaj

elek

Cilën kategori motorash do zgjidhni?

Mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë të llojeve të ndryshme të motorëve, duke filluar nga ata ekonomik, deri tek ato me fuqi të lartë, me naftë, benzinë, gas

Siguri pa dhimbje koke

Jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë shërbim cilësor!

Në thelbin tonë, ne jemi të nxitur nga një përkushtim i palëkundur për t’ju ofruar një shërbim me cilësi të pashembullt. Angazhimi ynë shtrihet përtej kënaqësisë së thjeshtë, pasi ne përpiqemi të tejkalojmë pritjet tuaja në çdo hap.

Si funksionon?

Nuk është aspak e vështirë të kesh makinën tënde me çmim të arsyeshëm!

Importojmë Makina nga Kudo...

Importojmë makina cilësore nga tre kontinente.

Eksploroni një botë të përsosmërisë së automobilave me Premium Import Autos. Ne importojmë makina të përdorura me cilësi të lartë nga tre kontinente, duke ofruar një përzgjedhje të larmishme që i përshtatet çdo shijeje. Nga eleganca e rafinuar e Evropës deri te besueshmëria e Azisë dhe sofistikimi i ashpër i Amerikës, automjetet tona të zgjedhura me dorë ofrojnë stil dhe besueshmëri. Besojini angazhimit tonë për përsosmërinë dhe shërbimin e jashtëzakonshëm ndaj klientit, pasi ne ju sjellim më të mirën nga tre kontinente, pikërisht në pragun tuaj.

Europë

Amerikë

Azi

Disa nga shërbimet që ofrojmë

Na Pyesni

Nje hap larg realitetit!

Main Contact Form

Pyetjet më frekuentisht të pyetura

Varet nga cili model makine doni

Importojmë pothuajse çdo lloj makine. Ka raste kur një marke apo model makine nuk është në treg, ndaj më e mira është na kontaktoni paraprakisht

Sigurisht. Shumica e modeleve të makinave që ndodhen në Shqipëri janë të disponueshme në tregjet e huaja.

Preçedura është shumë e thjeshtë. Si fillim ju bini dakort për modelin që dëshironi dhe ne merremi me të gjithë proçesin tjetër. Për detaje duhet të na kontaktoni.

Po. Ne kemi ndërtuar një sistem ku ju bejmë të qartë gjëndjen teknike të makinës. Pra, para se të merrni makinën ju jeni në djeni të plotë të gjendjes së makinës.

Po. Keto teknikalitete janë pjesë e sistemit tone ku ju viheni në djeni për shumë informacione shtesë të cilat nuk gjenden sot në treg.

Afati kohor i marrjes së mjetit në duart tuaja varion nga vendodhja e mjetit. Mesatarisht kohepritja është rreth 2 muaj kohë.

Kostot e transportit variojnë dhe mund të ndryshojnë nga shumë factor. Por në momentin që ju jeni të interesuar në ju vëmë në djeni të gjitha kostot.