Shërbimet Që Ofrojmë

Çfarë Ofrojmë?

Në Premium Import Autos, ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh për ta bërë përvojën e importit të makinës suaj pa probleme dhe pa probleme. Si një kompani e besuar e importit të makinave, ne ofrojmë shërbimet e mëposhtme:

Gjetja e automjetit

Gjetja e automjetit

Rrjeti ynë i gjerë na lejon të marrim dhe lokalizojmë automjetet e sakta që dëshironi nga tregjet ndërkombëtare. Nëse jeni duke kërkuar për një markë specifike ose një model të rrallë, ne mund ta gjejmë atë për ju.

Logjistika dhe transporti

Logjistika dhe transporti

Ne trajtojmë të gjitha aranzhimet e logjistikës dhe transportit për automjetin tuaj të importuar. Ekipi ynë kujdeset për transportin, zhdoganimin dhe dokumentacionin për t'u siguruar që automjeti juaj të arrijë të sigurt dhe në kohë.

Inspektimi dhe vlerësimi i automjetit

Para se të blejmë një automjet, ne kryejmë inspektime dhe vlerësime të plota për të siguruar cilësinë dhe gjendjen e tij. Ekspertët tanë shqyrtojnë çdo aspekt për t'u siguruar që ju të merrni një automjet që plotëson pritshmëritë tuaja.

Veprime doganore

Veprime doganore

Importimi i një automjeti përfshin trajtimin e procedurave komplekse doganore dhe kërkesave ligjore. Ne ju ndihmojmë në lundrimin në këto procese, duke siguruar respektimin e rregulloreve të importit, taksave dhe detyrimeve të tjera ligjore.

Dokumentacion të automjetit

Ne ju udhëzojmë përmes dokumentacionit dhe dokumentacionit të kërkuar për regjistrimin e automjetit të importuar. Ekipi ynë ju ndihmon me transferimet e titujve, lejet dhe dokumentacionin tjetër të nevojshëm për të siguruar një kalim të qetë në pronësi ligjore.

Përshtatja e Automjetit

Përshtatja e Automjetit

Nëse automjeti juaj i importuar kërkon modifikime për të përmbushur standardet lokale të sigurisë dhe emetimeve, ne ju kemi mbuluar. Ekipi ynë i ekspertëve do të organizojë modifikimet e nevojshme, duke u siguruar që automjeti juaj të jetë në përputhje me të gjitha rregulloret. Për më tepër, nëse sistemi i navigimit të automjetit tuaj kërkon përkthim në gjuhën tuaj të preferuar, ne mund ta trajtojmë edhe këtë.

Garanci dhe mbështetje

Garanci dhe mbështetje

Ne ofrojmë siguri në mbrojtje të automjetit tuaj nga goditjet gjatë udhëtimit. Ekipi ynë i përkushtuar është i disponueshëm për të adresuar çdo shqetësim ose problem që mund të lindë, duke ju siguruar paqe mendore dhe duke siguruar kënaqësinë tuaj të vazhdueshme.

Financim dhe sigurim

Ne mund t'ju ndihmojmë në rregullimin e opsioneve të financimit dhe mbulimit të sigurimit për automjetin tuaj të importuar, duke e bërë procesin e blerjes më të përshtatshëm dhe duke ju ofruar mbështetje financiare shtesë.

Përshtatja e dokumentacionitN@Pixa

Përshtatja e dokumentacionit

Ne trajtojmë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe përkthejmë dokumentet nga vendi i origjinës së makinës në gjuhën tuaj të preferuar. Me vëmendjen tonë ndaj detajeve, ne sigurojmë dokumentacion të saktë dhe të kuptueshëm, duke eliminuar pengesat gjuhësore dhe duke e bërë procesin e importit të përshtatshëm për ju. Shijoni automjetin tuaj të importuar pa asnjë shqetësim për të kuptuar dokumentet.